Вбудована шафа купе в нішу

Планування старих квартир радянської забудови часто дивує своєю безглуздістю. Багато елементів в них абсолютно не зручні для сучасної людини. Досить дивною особливістю старих квартир можна вважати наявність антресолей, а також безлічі ніш в стінах. Причому ніші ці бувають самих різних форм і розмірів і можуть розташовуватися в самих непередбачуваних місцях. Раніше в такі отвори поміщали побутову техніку, в них зберігали різні предмети побуту. Зараз, коли з'явилися дуже зручні, компактні і функціональні меблі, а також вбудована сучасна техніка, в нішах ніякої необхідності немає. І багато домовласників ламають голову, чим же їх заповнити. Дуже хорошим варіантом буде установка в нішу вбудованої шафи купе. Якщо раніше типові шафи в нішах виглядали ще більш безглуздо, ніж просто сама ніша, то сучасна шафа купе, виготовлена точно за параметрами отвору, буде виглядати дуже і дуже симпатично.

Вбудована шафа купе в нішуНапевно, навіть говорити не варто про те, наскільки вдалим рішенням буде вбудована в нішу шафа купе. Зайва шафа ніколи в квартирі не завадить. Завжди знайдеться щось, що в неї можна покласти на зберігання. До того ж, такий спосіб заповнення «гуляючого» простору можна вважати одним з найбільш раціональних. Вбудований шафа купе в нішу стане максимально добре. Сучасне меблеве виробництво дозволяє створювати шафи з такими параметрами, які необхідні в конкретному випадку. Встановивши вбудовану шафу купе в нішу, домовласник напевно залишиться задоволений.

Вбудовану шафу купе в нішу замовити завжди можна в нашій компанії.

Ми можемо запропонувати замовнику безліч варіантів виконання такої шафи. Сьогодні дуже популярним рішенням є створення вбудованих шаф без стінок. Тобто, замовник отримує в результаті систему полиць і шухлядок, якими заповнюється простір ніші, а також двері купе. Така вбудована шафа купе в нішу — це вдалий економ варіант. Замовнику не доведеться платити за ті елементи шафи, які, по суті, у випадку ніші і не потрібні.